• Fri frakt vid köp över 995:-
  • Trygg E-handels certifierade
  • Betala enkelt med Klarna

#yesnordisktextil

Vi är glada varje gång vi ser våra produkter i verkliga livet på sociala medier, och ibland kan vi fråga om att dela dessa bilder i våra kanaler. Bilderna publiceras främst på vår hemsida men kan också publiceras i någon av våra andra kanaler som ex. Instagram, Facebook eller nyhetsbrev.

För att ytterligare inspirera och engagera vår community, erbjuder vi möjligheten för våra kunder att ladda upp sina egna bilder direkt på vår webbplats. Genom att dela bilder på vår webbplats och sociala medier med hashtag #yesNordisktextil, godkänner du följande:

Du tillhandahåller Nordisk Textil AB (orgnr: 559068–1176), ett icke-exklusivt, royaltyfritt licens för att använda bilder som du har svarat med #yesNordisktextil, i det följande kallad "bild", i deras marknadsföring och/eller reklam, Inklusive i galleriet på hemsidan, nyhetsbrev, kataloger, e-post och annan kundkommunikation, lagra material och andra marknadsföringsändamål.

Härmed intygar du att du äger alla dina rättigheter till dina bilder, du har fått tillstånd från personer som visas i dina bilder för att överföra rättigheterna här och användningen av dina bilder av Nordisk Textil AB kommer inte att bryta mot tredje parts rättigheter eller bryta mot någon lag.

Därmed friar du Nordisk Textil AB från alla skyldigheter för att betala dig för användningen av dina bilder och för de immateriella rättigheterna för dem som är associerade med ovan beskrivna användningar och därigenom frigör och godkänner att hålla Nordisk Textil AB och alla personer som verkar för Nordisk Textil AB skadeståndsanspråk för alla anspråk och skulder, oavsett natur, i samband med användningen av bilderna enligt ovan.

Skulle du ångra dig senare efter att du godkänt att vi får använda oss av dina bilder så är det bara att maila oss på info@nordisktextil.se så plockar vi bort dina bilder.