• Betala enkelt med Klarna
  • Snabba leveranser

Förvandla Din Uteplats, Altan eller Balkong med Markisväv

Välkommen till ett inlägg som hjälper dig att ta dina utomhusytor till nästa nivå. Hos Nordisk Textil älskar vi markisväv - en produkt som kan förvandla din uteplats, altan eller balkong till ett snyggt och skyddat utrymme. Har du tröttnat på din gamla slitna markis? Eller kanske du bara vill skapa ett fint skydd mot sol, väder och vind? Vi har lösningen för dig! Här ska vi gå igenom hur du byter ut din markisväv, samt hur du kan använda samma material för att skapa ditt eget vind- och insynsskydd.

Hur du byter Markisväv

Att byta markisväv kan ge nytt liv till din uteplats eller altan. Här är de verktyg du behöver och stegen att följa:

Rätt verktyg:
Skruvmejsel
Måttband
Sax eller rullkniv
Markisband och tråd
Markisväv

Steg:
1. Ta bort den gamla väven 
Använd skruvmejseln för att lossa skruvarna som håller fast markisväven på rullen och framkanten. När skruvarna är borta, kan du försiktigt dra bort den gamla väven.

2. Mät och klipp den nya markisväven
Använd måttbandet för att mäta bredden och längden på din markis för att bestämma storleken på din nya väv. Klipp sedan ut din högkvalitativa Nordisk Textil markisväv enligt dessa mått med hjälp av saxen eller rullkniven.

3. Fäst den nya väven
Börja med att skruva fast den nya markisväven på rullen med skruvmejseln. När väven är fast på rullen, kan du rulla upp den och fästa den på framkanten. Använd markisbandet och tråden för att säkerställa en fast och hållbar montering.

Skapa ett Vind- och Insynsskydd

Om du vill skapa ett personligt insyn- eller vindskydd till din balkong, kan en markisväv från Nordisk Textil vara lösningen. Med bara några stolpar, lite snöre, och vår kvalitativa markisväv, kan du enkelt skapa ditt eget skydd. Fäst stolparna i marken, sträck snöret mellan dem, och häng upp din markisväv. Voila! Du har nu ett effektivt och estetiskt tilltalande vind- och insynsskydd.

Utforska vårt sortiment av hållbara, markisväv idag. Vi hoppas att detta inlägg har inspirerat dig att prova nya idéer på din uteplats, altan, eller balkong med våran markisväv.

Relaterade kategorier

Mest populära produkter inom Markisväv och textil

Handla tryggt

Handla tryggt och säkert hos oss

Snabba leveranser

Leveranstiden är i vanliga fall 1-2 dagar om inget annat anges för produkten

Säkra betalningar

Vi erbjuder betalningar både via kort, faktura och swish.

;